Använder Förbo sig av Kivra?

• Ja sedan början av 2020 är Förbo ansluten till Kivra. Detta innebär att du som tidigare är ansluten till Kivra kommer att få din hyresavi i Kivra. Den skickas inte längre postalt hem till dig. Har du e-faktura till din internetbank kommer hyresavin fortsätta komma dit även om du är ansluten till Kivra.

Om du inte vill få avin genom Kivra:
    Du kan enkelt ställa av/på avsändare som inloggad i Kivra appen under "Meny" - “Inställningar”- "Avsändare".

Det räcker inte med att ta bort appen för att avregistrera sig hos Kivra.