Vad gäller för medsökande?

• Vill du och din partner söka lägenheten tillsammans? Som medsökande kan man få stå med på avtalet om man uppfyller ställda grundkrav. Det kan kännas tryggt att stå på kontraktet båda två även om det inte innebär att det blir lättare att få en lägenhet och att poängen inte slås samman.

• Obs: Bor man redan hos oss skriver vi inte in någon på avtalen i efterhand.

• Söker man lägenhet gemensamt ska man vara make/maka/registrerad partner eller leva sammanboende under äktenskapliga former.

• Medsökande kan inte vara någon kompis eller släkting.

• Båda behöver registrera sig som medsökande till varandra. Detta görs inloggad på Mina sidor. Under "uppgifter" klickar du på "ändra". Därefter klickar du på knappen ”Skapa medsökandeförfrågan

Mer information finns här