Hur signerar jag avtal med bankID?

• När du vill signera avtal med bankID för bostad eller fordonsplats finns avtalet tilgänligt på Mina sidor. Det dyker upp högst upp vid inloggning.

Så här gör du för att signera ditt avtal:

1. Klicka på "signera knappen". Då kommer du vidare till själva avtalet.
    2. Klicka på "visa/spara avtalet" för att se avtalet i sin helhet. Detta behöver du göra först innan du kan gå vidare till sist steget.
    3. Klicka i bocken "Jag har läst och godkänner hyresavtalet"