Hur säger jag upp min parkeringsplats?

• Parkeringsplats och garage har tre månaders uppsägningstid och du behöver säga upp din plats skriftligen, antingen inloggad på Mina sidor om du har BankID, eller skicka in blankett.

Gör så här för att säga upp avtalet via Mina sidor:

• Logga in på Mina sidor.
    • Scrolla längst ned på sidan där du kan se dina avtal.
    • Välj aktuellt avtal och klicka på knappen ”säg upp avtal online”
    • I nästa steg bockar du i rutan ”säg upp avtal”
    • I sista steget klickar du på rutan ”vidare till signering av uppsägning”

På Förbos webbplats finns även blanketten "Uppsägning bilplats/förråd". Denna kan du skriva ut och skicka till oss. Adressen står längst ner på blanketten.