Hur söker jag garageplats?

• Precis samma sätt som när du söker en parkeringsplats. Garagen fördelas alltid enligt kö, vilket betyder att poängen avgör vem som blir tilldelad garaget.  En sökande i området som står utan parkering får förtur.

Aktivera dig i fordonsplatskön på Mina Sidor och välja vilket område du vill söka i. Har du en verifierad e-postadress kan du bli informerad när det finns en ledig parkering att söka i ditt område.

När du är inloggad på Mina Sidor klickar du på Sök ledigt och väljer Parkeringsplatser.

Här kan du söka garageplats.