Varför är jag spärrad?

• Har du vid ett tillfälle fått ett erbjudande på en lägenhet och inte svarat Ja eller Nej, blir du automatiskt spärrad i tre månader. När tre månader har passerat släpps spärren.

Har du ’’Brev’’ som kontaktsätt på Mina Sidor och begär ett nytt lösenord skickas brevet med inloggningsuppgifterna tillbaka till oss om det är felaktig adress registrerad. I dessa fall spärrar vi dig tills du kontaktar oss med korrekta uppgifter.

Sena hyresinbetalningar ger dig en spärr på kontot tills skulden är betald. Hävs den inte automatiskt ber vi dig kontakta oss för hjälp på 031-746 50 00 eller e-post info@foerbo.se