Hur många poäng har jag?

• För att se hur många poäng du har behöver du vara inloggad på Mina sidor. Via webbläsare ser du dina köpoäng när du scrollar ned till "Profiler".

Klicka för att se en instruktionsfilm.

Varje dag du är registrerad eller bor hos oss får du en poäng. Har du varit registrerad i ett år har du alltså 365 poäng.

Flyttar du från Förbo nollställs dina poäng och du behöver själv logga in på Mina sidor inom 30 dagar för att börja samla poäng på nytt. Under ”profiler” - "kö" trycker du på "aktivera" på raden där det står lägenhet.

Flyttar du vidare till en annan lägenhet hos Förbo nollställs dina poäng men börjar automatiskt räknas om på nytt från det datumet det nya hyresavtalet börjar gälla.

Här kan du logga in på Mina sidor