Var hittar jag lediga lägenheter?

• Förbo har cirka 6000 lägenheter i de fyra kommunerna Härryda, Mölndal, Lerum och Kungälv. Alla lägenheter hyrs ut via vårt eget system på förbo.se

Här kan du se vilka lägenheter som är lediga just nu. För att göra intresseanmälan på en lägenhet som intresserar dig behöver du ha registrerat dig vilket du enkelt gör via vår webbplats.
    Klicka på "registrera dig" längst upp i högra hörnet.

Alla lägenheter hyrs ut via poäng, - här kan du läsa mer om poängsystemet och våra regler.