Har Förbo 55+ lägenheter?

• Ja, Förbo har bekväma lägenheter som är öronmärkta för dig som är 55 år eller äldre. Lägenheterna ligger ute bland våra övriga men det är bara personer som är 55 år eller äldre som blir erbjudna att komma på visning.

Här kan du se en lista på våra 55+ områden.

Så söker du ledig lägenhet.

• Logga in på Mina sidor
    • Sök ledigt – Lediga bostäder, parkeringsplatser och lokaler
    • Klicka på den kommunen du är intresserad av
    • Klicka på Läs mer under presentationen av bostaden
    • Klicka på Intresseanmälan under bilden på bostaden
    • Godkänn ”Samtycke intresseanmälan”.
    • Om alla personuppgifter stämmer trycker du på Registrera intresseanmälan.

Var kan jag se min anmälan?
    Inloggad på Mina sidor under fliken Intresseanmälningar kan man se sökta lägenheter samt köplats för aktuellt sökobjekt.