Hur ändrar jag min sökprofil?

• När du vill ändra dina sökkriterier för att få förslag på lediga lägenheter eller parkeringsplatser som intresserar dig behöver du vara inloggad på Mina sidor.

• När du loggat in på Mina sidor klickar du på rubriken "Profiler".
    • På raden för "Lägenhet" som dyker upp klickar du sen på "Ändra".
    • Det är sen i denna vy du gör dina nya sökval vad gäller exempelvis lägenhetsstorlek, önskemål om balkong, hiss eller vilket bostadsområde du önskar bo i.
    • När du gjort dina val klickar du på "Spara".

Klicka här för att se en instruktionsfilm.