När kommer ni installera fiber hos mig?

• Vi har samarbetar med en entreprenör, IP Only Networks, som sköter installationen och som kommer att erbjuda tjänster till er hyresgäster.

Vi har inga exakta datum för när specifika områden får fiber. På grund av pandemin har vi blivit försenade i vårt arbete men vi kommer självklart att informera dig när det är dags för just ditt område att bli fiberanslutet.

IP-Onlys webbplats kan du följa arbetet med att fiberansluta alla våra bostäder.